Sophia’s Web Design

37% van de zzp'ers & mkb'ers heeft geen website vanwege gebrek aan technische kennis, terwijl zij wel weten dat dit essentieel is voor een professionele indruk

de belangrijkste redenen

Waarom een website belangrijk is voor jouw Beauty onderneming

If you're not online, you're not in business

In principe is elk kanaal (winkel, website, Instagram etc.) een kanaal om meer van jezelf te laten zien en dus te verkopen. Met een eigen website wordt je sneller gevonden via Google en bereik je dus meer mensen. Zonder website, zullen al deze mensen jouw bedrijf nooit zien. Zonde!

Met een eigen website kunnen mogelijke klanten zich inlezen over jouw bedrijf, prijzen & services. Klanten denken net zoals jij altijd eerst na, willen meer informatie en gaan dan over tot aankoop.

Veel beauty ondernemingen opereren lokaal. Met een website ben je niet alleen lokaal maar ook regionaal en landelijk te bereiken. Wat als iemand niet tevreden is uit een andere plaats (Naarden bijv.) en opzoek gaat naar een betere salon? Via Google vinden ze jouw salon in bijvoorbeeld Blaricum of Huizen. Zo vergroot je jouw markt.

Maak je gebruik van Salonized? Dan kunnen wij dit integreren met jouw website. Heb je nog geen boekingssysteem? Dan kunnen wij jou de gratis versie van Calendly geven. Dit is een basic boekingssysteem, heel simpel om te gebruiken!

37% van de zzp’ers & mkb’ers heeft geen website, wees je concurrentie dus een stap voor.

Een eigen website is essentieel voor de professionaliteit van je bedrijf.

De website via Sophia is zó gemaakt en blijft dan gewoon staan! Hier hoef je niets voor te doen en zo kun jij je richten op je bedrijf. Het is een investering wat op lange termijn werkt. Een krantenartikel bijvoorbeeld waar je geld insteekt, zal na een week weer verdwijnen.

Ook is het mogelijk om te laten zien met wat voor producten jij werkt. Hier kun je dus meer over vertellen en hiermee de toekomstige klant enthousiast maken!

Waarom Sophia

Via Sophia’s Web Design (SWD)  maak ik het ondernemers makkelijk om ook online te beginnen. Ik kan mooie prijzen hanteren en kwaliteit aanbieden. Waarom? Ik werk met een standaard design, waardoor het mij minder tijd kost om te ontwerpen en daarom is een website voor jou via SWD voordeliger. Hiermee maak ik het voor  ondernemers toegankelijk om ook online actief te zijn en dus kun jij je markt vergroten. Daarnaast krijg je van mij een Marketinghandboek met alle tips & tricks zodat jij meer uit je onderneming haalt, GRATIS!