Sophia’s Web Design

Over Mij

Niet Dromen, maar doen!

Ik ben Sophia, geboren in 1988 en opgegroeid in Soest. Nog voordat ik mijn hbo-diploma op zak had, begon ik al mijn eigen bedrijf in 2013. Samen met Tim, mijn ‘high school love’ en inmiddels mijn man. We gingen avontuurlijke studenten helpen met het vinden van een business stage in het buitenland. We wisten destijds nog niks van ondernemen, dus het was even zoeken en uitproberen, maar het werd al snel een groot succes. En zo sta ik ook precies in het leven: niet dromen, maar doen! Gewoon doen! Er kan van alles fout gaan, maar het kan ook zomaar de beste keuze zijn die je maakt in je leven.

In 2013 begon ik ook met het designen van mijn eerste websites. Ik kwam er al snel achter dat ik dat super leuk vond om te doen. Een beetje verslavend zelfs. Naast de website voor ons bedrijf hebben we nog veel meer websites gemaakt om onze business te promoten, zoals blogs en nieuwswebsites. Maar ook zijn we andere ideeën gaan uitwerken, zoals bijvoorbeeld het opzetten van de grootste vacaturebank in Suriname.

In 2020 liep alles anders, ons hoofdbedrijf kwam volledig stil te liggen (je weet wel waardoor). Ik ben toen op het idee gekomen om Sophia’s Web Design op te zetten. Ik vind het leuk om websites te maken. En vooral voor enthousiaste, vrouwelijke ondernemers die ook hun dromen willen volgen! Want mijn motto ‘Niet Dromen, Maar Doen’ geldt niet alleen voor mij, ik hoop dat vele anderen ook zo in het leven durven te staan.  En diegenen wil ik helpen met het waarmaken van hun droom. Door voor hen een toffe en betaalbare website te maken, zodat ze direct aan de slag kunnen met het uitvoeren van hun droomplan.

Sophia

Get to know me