Sophia’s Web Design

37% van de zzp'ers & mkb'ers/kmo'ers heeft geen website vanwege gebrek aan technische kennis maar weten dat dit belangrijk is.

de belangrijkste redenen

Waarom een website belangrijk is voor jouw Kraamzorgbedrijf

If you're not online, you're not in business

In principe is elk kanaal (winkel, website, Instagram etc.) een kanaal om meer van jezelf te laten zien en dus te verkopen. Met een eigen website wordt je sneller gevonden via Google en bereik je dus meer mensen. Zonder website, zullen al deze mensen jouw bedrijf nooit zien. Zonde!

Met een eigen website kunnen mogelijke klanten zich inlezen over jouw bedrijf, prijzen & services. Klanten denken net zoals jij altijd eerst na, willen meer informatie en gaan dan over tot aankoop.

Veel ondernemingen opereren lokaal. Met een website ben je niet alleen lokaal maar ook regionaal en landelijk te bereiken. Wat als iemand niet tevreden is uit een andere plaats (Naarden bijv.) en opzoek gaat naar een andere optie? Via Google vinden ze jouw bedrijf in bijvoorbeeld Blaricum of Huizen. Zo vergroot je jouw markt.

 

37% van de zzp’ers & mkb’ers heeft geen website, wees je concurrentie dus een stap voor.

Een eigen website is essentieel voor de professionaliteit van je bedrijf.

De website via Sophia is zó gemaakt en blijft dan gewoon staan! Hier hoef je niets voor te doen en zo kun jij je richten op je bedrijf. Het is een investering wat op lange termijn werkt. Een krantenartikel bijvoorbeeld waar je geld insteekt, zal na een week weer verdwijnen.

Waarom Sophia

450,- euro voor een complete website
Oplevering binnen 10 dagen

Websites maken voor kraamzorg vind ik het leukste om te doen. Ik ben zelf moeder van mijn 5-jarige William en jullie maken het verschil in de wereld door ouders te ondersteunen voor onze 'toekomst' (onze kids).

Mijn werk

Ik wil ook een website!